نرخ تورم مسکن خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد احداث ۲۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۴ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) ریزش بورس از ترس جنگ پس از آتش‌بس! | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ تیر ۱۴۰۴) بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد + جدول اقلام پروتئینی موردنیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تأمین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک به خالی‌کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انسداد چند هزار سایت قمار | رمزارز بستری برای پولشویی است

  • کد خبر: ۱۸۰۴۳۵
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
انسداد چند هزار سایت قمار | رمزارز بستری برای پولشویی است
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور گفت: برای مقابله با پولشویی، چند هزار سایت قمار شناسایی و مسدود شد و همچنین سایت‌های خرید و فروش عتیقه‌جات قاچاق و سایر کالا‌های قاچاق شناسایی و مسدود شد؛ بنابراین شیوه‌های مبارزه با پولشویی تغییر پیدا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام علی اشرف درویشیان امروز در همایش ملی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم گفت: در ۲۰ سال گذشته اینترنت و فضای مجازی به این شکل وجود نداشت، اما امروز این فضای مجازی هم بستر مناسبی برای پیشبرد اهداف و مشاغل تسهیل‌گر در امور مردم شده و هم بسته‌ای برای انجام فساد فراهم کرده است.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور اظهار داشت: برای مقابله با پولشویی، چند هزار سایت قمار شناسایی و مسدود شد و همچنین سایت‌های خرید و فروش عتیقه‌جات قاچاق و سایر کالا‌های قاچاق شناسایی و مسدود شد؛ بنابراین شیوه‌های مبارزه با پولشویی تغییر پیدا کرده است.

درویشیان این را هم گفت: الزامات مقابله با فساد و پولشویی این است که بین بخش‌های دارای مسئولیت باید هماهنگی وجود آید و در دولت مردمی این هماهنگی وجود دارد و تلاش مرکز مالی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم قابل توجه و تقدیر است، اما باز هم نیاز به افزایش همکاری و تعامل وجود دارد.

وی با بیان اینکه صرف تهیه یک قانون خوب کافی نیست، افزود: مهم‌تر از آن اراده لازم برای اجرای قانون است، چون برخی قوانین خوبی تهیه شده و با وجود آنکه ۱۲ سال از آن گذشته، مانند قانون شفافیت مالی دستگاه‌ها، اما، چون اراده‌ای پشت آن نیست اجرا نشده و یا قانون مبارزه با فساد که از ۱۶ سال پیش تهیه شده، درحالی‌که بسیاری از مدیران دستگاه‌ها، این قانون را حتی یک بار هم مطالعه نکرده و اجرا نشده است؛ بنابراین فقط قانون و مقررات کافی نیست و باید اراده جدی برای اجرای قانون وجود داشته باشد.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور اظهار داشت: شناسایی بستر‌هایی که موجب انجام جرم پولشویی و تامین مالی تروریسم می‌شود، بسیار مهم است، چون مفسدان در این زمینه مرتب از شیوه‌های نوین و جدید استفاده می‌کنند و باید ما هم به‌روز شویم.

درویشیان افزود: در سال‌های قبل رمزارز وجود نداشت، اما امروزه رمزارز بستری برای انجام پولشویی شده که از طریق رمزارز‌ها هم سرمایه ملی از کشور خارج می‌شود و هم پولشویی صورت می‌گیرد و برای مقابله با رمزارز‌ها باید فکری شود.

وی اضافه کرد: مجلس برای رمزارز‌ها ورود ناقصی داشت، اما متأسفانه آن را متوقف کرد و ما باید با ابزار‌های نوین با جرایمی مثل پولشویی و تامین مالی تروریسم مقابله کنیم.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور با بیان اینکه اصول ۱۲ گانه سند تحول دولت مردمی، زمینه مناسبی برای مقابله با فساد است، گفت: در این اصول ۸۵ مورد برای دستگاه‌ها وظیفه پیش‌بینی شده است که در پیشگیری و مقابله با فساد تأثیر دارد و برای هر دستگاه اقدامات و وظایفی تعریف شده است و پیوست ضدفساد برای فعالیت هر دستگاه تعریف شده است که بازرسی ریاست جمهوری مسئول پیگیری اقدامات در دستگاه‌های اجرایی و شناسایی گلوگاه‌ها و بستر فساد در دستگاه‌ها است که اگر این گلوگاه‌ها را شناسایی و رفع نکنیم، با بخشنامه و دستورالعمل کاری از پیش نمی‌رود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->