افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید
سرخط خبرها

انسداد چند هزار سایت قمار | رمزارز بستری برای پولشویی است

  • کد خبر: ۱۸۰۴۳۵
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
انسداد چند هزار سایت قمار | رمزارز بستری برای پولشویی است
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور گفت: برای مقابله با پولشویی، چند هزار سایت قمار شناسایی و مسدود شد و همچنین سایت‌های خرید و فروش عتیقه‌جات قاچاق و سایر کالا‌های قاچاق شناسایی و مسدود شد؛ بنابراین شیوه‌های مبارزه با پولشویی تغییر پیدا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام علی اشرف درویشیان امروز در همایش ملی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم گفت: در ۲۰ سال گذشته اینترنت و فضای مجازی به این شکل وجود نداشت، اما امروز این فضای مجازی هم بستر مناسبی برای پیشبرد اهداف و مشاغل تسهیل‌گر در امور مردم شده و هم بسته‌ای برای انجام فساد فراهم کرده است.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور اظهار داشت: برای مقابله با پولشویی، چند هزار سایت قمار شناسایی و مسدود شد و همچنین سایت‌های خرید و فروش عتیقه‌جات قاچاق و سایر کالا‌های قاچاق شناسایی و مسدود شد؛ بنابراین شیوه‌های مبارزه با پولشویی تغییر پیدا کرده است.

درویشیان این را هم گفت: الزامات مقابله با فساد و پولشویی این است که بین بخش‌های دارای مسئولیت باید هماهنگی وجود آید و در دولت مردمی این هماهنگی وجود دارد و تلاش مرکز مالی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم قابل توجه و تقدیر است، اما باز هم نیاز به افزایش همکاری و تعامل وجود دارد.

وی با بیان اینکه صرف تهیه یک قانون خوب کافی نیست، افزود: مهم‌تر از آن اراده لازم برای اجرای قانون است، چون برخی قوانین خوبی تهیه شده و با وجود آنکه ۱۲ سال از آن گذشته، مانند قانون شفافیت مالی دستگاه‌ها، اما، چون اراده‌ای پشت آن نیست اجرا نشده و یا قانون مبارزه با فساد که از ۱۶ سال پیش تهیه شده، درحالی‌که بسیاری از مدیران دستگاه‌ها، این قانون را حتی یک بار هم مطالعه نکرده و اجرا نشده است؛ بنابراین فقط قانون و مقررات کافی نیست و باید اراده جدی برای اجرای قانون وجود داشته باشد.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور اظهار داشت: شناسایی بستر‌هایی که موجب انجام جرم پولشویی و تامین مالی تروریسم می‌شود، بسیار مهم است، چون مفسدان در این زمینه مرتب از شیوه‌های نوین و جدید استفاده می‌کنند و باید ما هم به‌روز شویم.

درویشیان افزود: در سال‌های قبل رمزارز وجود نداشت، اما امروزه رمزارز بستری برای انجام پولشویی شده که از طریق رمزارز‌ها هم سرمایه ملی از کشور خارج می‌شود و هم پولشویی صورت می‌گیرد و برای مقابله با رمزارز‌ها باید فکری شود.

وی اضافه کرد: مجلس برای رمزارز‌ها ورود ناقصی داشت، اما متأسفانه آن را متوقف کرد و ما باید با ابزار‌های نوین با جرایمی مثل پولشویی و تامین مالی تروریسم مقابله کنیم.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور با بیان اینکه اصول ۱۲ گانه سند تحول دولت مردمی، زمینه مناسبی برای مقابله با فساد است، گفت: در این اصول ۸۵ مورد برای دستگاه‌ها وظیفه پیش‌بینی شده است که در پیشگیری و مقابله با فساد تأثیر دارد و برای هر دستگاه اقدامات و وظایفی تعریف شده است و پیوست ضدفساد برای فعالیت هر دستگاه تعریف شده است که بازرسی ریاست جمهوری مسئول پیگیری اقدامات در دستگاه‌های اجرایی و شناسایی گلوگاه‌ها و بستر فساد در دستگاه‌ها است که اگر این گلوگاه‌ها را شناسایی و رفع نکنیم، با بخشنامه و دستورالعمل کاری از پیش نمی‌رود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->